ThamarMijn naam is Thamar en een tijdje geleden heb ik de website gebouwd voor GuppyClub.nl. Toen de huidige eigenaar er mee wilde stoppen vond ik dat zo zonde dat ik heb besloten de website over te nemen. Ik weet alleen niet zo heel veel van guppen. Dus ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij wilde helpen.

Ik kwam in contact met een leuke meid die mij een tijdje geholpen heeft maar helaas was het snel weer over. Toen raakte ik aan de praat met Martin! Ik werk al langer samen met Martin en uit dit gesprek bleek dat hij wel een hoop van guppen en vissen weet! Yess! Ik stelde hem voor om samen aan de website te werken en hij ging akkoord.

Nu werken we met zijn tweetjes aan deze website. De komende maanden komt er steeds meer content op deze website en ook zijn we druk bezig met het opbouwen van een forum: klik hier voor het forum

Binnenkort zullen we deze pagina nog een beetje uitbreiden. We zijn ook erg benieuwd naar onze bezoekers! Stel je je zelf voor in ons forum? Wie weet tot spreeks!