Over Guppyclub.nl

ThamarMijn naam is Thamar en een tijdje geleden heb ik de website gebouwd voor GuppyClub.nl. Toen de huidige eigenaar er mee wilde stoppen vond ik dat zo zonde dat ik heb besloten de website over te nemen. Ik weet alleen niet zo heel veel van guppen. Dus ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij wilde helpen.

Toen leerde ik Priscilla kennen ☺️.

PriscillaPriscilla is sinds een half jaar weer bezig met guppen en het houden van een aquarium. Dat doet ze samen met haar dochter en met veel plezier. Daarom is ze de perfecte persoon om te helpen bij GuppyClub.nl

Ze is 28 jaar en een fulltime moeder van 3 prachtige kinderen. Ze woont samen met haar lieve man in Tilburg.

Priscilla gaat me helpen met het beantwoorden van de Facebook berichten en het opbouwen van de website. Leuk leuk leuk!

Ik ben trouwens 33 en woon in Almere samen met mijn kleine hondje en mijn man. Vroeger heb ik wel meerdere aquaria gehad maar dat is wel meer dan 20 jaar geleden haha! Wie weet word ik ook wel aangestoken door het guppy virus en begin ik ook wel weer.

Dit was een beetje informatie over ons. Heb je vragen? Stel ze gerust in een reactie onderaan de pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *